SAPHO SAPHO - AXUS stojánkova drezová batéria s výsuvnou sprškou

SAPHO SAPHO - AXUS stojánkova drezová batéria s výsuvnou sprškou, výška 345mm, chróm 1112-72

SAPHO SAPHO - AXUS stojánkova drezová batéria s výsuvnou sprškou, výška 345mm, chróm 1112-72 od popredného výrobcu SAPHO . Produkt máme práve teraz za skvelú cenu. Určite budete spokojní s kúpou tohto výrobku. SAPHO SAPHO - AXUS stojánkova drezová batéria s výsuvnou sprškou, výška 345mm, chróm 1112-72 v zľave iba teraz za 151.7 €

151.7 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

Stojánková páková drezová batéria s výsuvnou spŕškou.Kartuša ECO-STOP Kartušu ECO-STOP je možné nahradiť kartušou STANDARD (1110-98). Ako funguje batéria s kartušou ECO-STOP? Rozpätie pohybu páčky pákovej batérie s kartušou ECO-STOP je konštruované tak, že v strednom bode vyteká iba studená voda a ďalej doľava je voda teplejšia. Kartuš je vybavená vopred nastavenou zarážkou, ktorá síce dovolí dotiahnuť pohyb nahor alebo doľava, ale vydá zvuk, ktorý nás upozorní na neekonomické použitie. Voda má v tomto bode teplotu cca 38 °C a prietok je 6 l/min. U tradičných kartuší je veľmi ťažké nastaviť nízky prietok, a aj keď sa o to pokúšame, musíme najprv páčku dať úplne hore a až potom nastaviť požadovaný prietok. U kartuše ECO-STOP zarážka upozorní na vyšší prietok ako je bežne nutný. Zarážka regulujúca teplotu vody je nastavená na teplotu cca 38 °C. Táto teplota vychádza z predpokladu, že teplota studenej vody je cca 10 °C a teplej vody cca 60 °C. Doľava od zarážky je voda horúca, a tak sme upozornení na to, že by sme sa mohli opariť. Kartuša ECO-STOP šetrí peniaze aj prírodu. Ean: 8590913801839 od kvalitnej spoločnosti SAPHO je u nás momentálne k dispozícii za skvelú cenu. Kúpte si kvalitný tovar za špičkové ceny na našom e-shope.

 

Názov:
SAPHO SAPHO - AXUS stojánkova drezová batéria s výsuvnou sprškou, výška 345mm, chróm 1112-72
Výrobca:
SKU:
8590913801839
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. V našom obchode Kupelne-selemba.sk nájdete široký výber kúpeľňového tovaru a sanitárneho vybavenia. Ak hľadáte kvalitné sanitárne vybavenie, ste na správnom mieste. V našom obchode si môžete vybrať nové rohové vane, vodovodné batérie, umývadlá, závesné toalety a mnoho ďalšieho sanitárneho vybavenia. Na Kupelne-selemba.sk neustále pre vás aktualizujeme produkty a ceny.
Vyberajte z ponuky
32327
produktov
163
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Kupelne-selemba.sk