Dreja - Keramické umývadlo Pura 120 s 2 otvormi pre batériu - biele 004064

Dreja - Keramické umývadlo Pura 120 s 2 otvormi pre batériu - biele 004064

Dreja - Keramické umývadlo Pura 120 s 2 otvormi pre batériu - biele 004064 od našej známej značky Dreja je u nás k dispozícii za naozaj dobrú cenu. Získajte tento produkt bezpečne online. Dreja - Keramické umývadlo Pura 120 s 2 otvormi pre batériu - biele 004064 momentálne k dispozícii za 524.45 €

524.45 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

Dizajnový klenot Keramické umývadlo Pura 120 predstavuje skutočnú lahôdku, ktorá sa bude hodiť predovšetkým veľkým kúpeľniam, alebo pokiaľ si chcete pri hygiene dopriať skutočný komfort v podobe priestornej misy a dvoch batérií. Umývadlo radíme medzi nábytkové umývadlá a dodávame ho s celým radom nemenej krásnych umývadlových skríň. Parametre umývadla Prednosťou umývadla sú jeho úsporné rozmery, misa s oblými stenami a praktická odkladacia plocha po oboch stranách. Perfektné miesto na odloženie malých predmetov. Umývadlo má dva otvory pre batériu, k dostaniu tiež variant s jedným otvorom a odtok, do ktorého si môžete dokúpiť aj náš kovový Click-Clack. Údržba umývadla Pre zaistenie perfektného stavu umývadla a jeho ochrany pred baktériami a plesňou sme vyvinuli špeciálny prípravok Dreja Clean, ktorý na povrchu umývadla vytvorí špeciálnu nanovrstvu, ktorá zabráni usádzaniu nečistôt. Odolnosť je zaručená tiež proti vodnému kameňu. Pre aké rady je určené? MAJESTY VARIANTE ASTON GIO BONO od značky s tradíciou a dobrou povesťou Dreja je momentálne v predaji. Získajte kvalitné produkty v našom e-shope.

 

Názov:
Dreja - Keramické umývadlo Pura 120 s 2 otvormi pre batériu - biele 004064
Výrobca:
SKU:
878999
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. V našom obchode Kupelne-selemba.sk nájdete široký výber kúpeľňového tovaru a sanitárneho vybavenia. Ak hľadáte kvalitné sanitárne vybavenie, ste na správnom mieste. V našom obchode si môžete vybrať nové rohové vane, vodovodné batérie, umývadlá, závesné toalety a mnoho ďalšieho sanitárneho vybavenia. Na Kupelne-selemba.sk neustále pre vás aktualizujeme produkty a ceny.
Vyberajte z ponuky
32327
produktov
163
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Kupelne-selemba.sk