Dreja - Zrkadlo NIGHT ZCO 90 001322

Dreja - Zrkadlo NIGHT ZCO 90 001322

Dreja - Zrkadlo NIGHT ZCO 90 001322 od známej značky kvality Dreja , produkt teraz získate v jedinečnej akcii, ktorú si nechcete nechať ujsť. Vyberte si tovar priamo pre vás a podľa hodnoty nákupu dostanete ešte väčšiu zľavu. Dreja - Zrkadlo NIGHT ZCO 90 001322 - cena 448.8 €

448.8 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

Súčasťou povinnej výbavy každej kúpeľne je nepochybne zrkadlo. Niekomu stačí jednoduchšie, striedme a bez osvetlenia, niekto preferuje prepracovanejšie modely. Zrkadlo NIGHT ZCO 90 spĺňa vo všetkých ohľadoch tie najnáročnejšie požiadavky a vďaka svojej výbave budete mať v kúpeľni skutočný klenot. Parametre zrkadla Zrkadlo NIGHT ZCO 90 je závesné s možnosťou zavesenia na šírku alebo výšku a je vybavené LED osvetlením s výkonom 23 W. Svetlo sa aktivuje pomocou dotykového vypínača. Regulácie teploty a svietenia Najväčšou výhodou zrkadiel radu NIGHT je funkcia regulácie stmievania a intenzity teploty osvetlenia. Naviac, vypínač si v pamäti uchováva posledné nastavenie, čo vám umožní si intenzitu a teplotu svetla prispôsobiť akejkoľvek dennej situácii, napríklad rannému vstávaniu. Súhrn predností zrkadla zrkadlo je možné zavesiť na výšku alebo na šírku. vhodné do stredných a veľkých kúpeľní. súčasťou zrkadla je LED osvetlenie. možnosť regulácie teploty svetla a stmievania. regulátor má pamäť, vďaka ktorej si uložíte posledné nastavenie teploty a intenzity svetla. od tohto skvelého výrobcu Dreja , produkt máme práve teraz v obmedzenom množstve, neváhajte s nákupom. Nakupujte pohodlne a bezpečne online v našom e-shope.

 

Názov:
Dreja - Zrkadlo NIGHT ZCO 90 001322
Výrobca:
Zaradenie:
SKU:
519028
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. V našom obchode Kupelne-selemba.sk nájdete široký výber kúpeľňového tovaru a sanitárneho vybavenia. Ak hľadáte kvalitné sanitárne vybavenie, ste na správnom mieste. V našom obchode si môžete vybrať nové rohové vane, vodovodné batérie, umývadlá, závesné toalety a mnoho ďalšieho sanitárneho vybavenia. Na Kupelne-selemba.sk neustále pre vás aktualizujeme produkty a ceny.
Vyberajte z ponuky
32327
produktov
163
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Kupelne-selemba.sk