Gedy - FLORIDA stojan s držiakom na toaletný papier a WC kefou

Gedy - FLORIDA stojan s držiakom na toaletný papier a WC kefou, čierna matná 733214

Gedy - FLORIDA stojan s držiakom na toaletný papier a WC kefou, čierna matná 733214 od tohto popredného výrobcu Gedy môžete ho u nás získať za skvelú cenu. Kúpte si kvalitný tovar za špičkové ceny na našom e-shope. Gedy - FLORIDA stojan s držiakom na toaletný papier a WC kefou, čierna matná 733214 práve teraz za 143.5 €

143.5 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

Stojan s držiakom na toaletný papier a WC štetkou Materiál: nerez Povrchová úprava: čierna mat Výška: 644 mm Tip: V rovnakom dizajne ponúkame aj stojan s držiakom uterákov, 733114. Odporúčaná údržba: Pre zachovanie estetické kvality výrobku sa odporúča čistiť povrch čiernych výrobkov (kúpeľňových doplnkov, stojanov a ďalších), iba mäkkou handričkou a vodou. Zároveň sa odporúča vždy po použití otrieť povrch do sucha, aby na povrchu nezostávali kvapky vody, ktoré by sa následne mohli začať usadzovať vo forme vodného kameňa. Na čistenie sa nesmú používať abrazívne prostriedky ani agresívne čistiace prostriedky. Ean: 8003341112694 od dodávateľa s dlhou históriou Gedy je u nás momentálne k dispozícii za skvelú cenu. Skvelý výrobok so zárukou kvality.

 

Názov:
Gedy - FLORIDA stojan s držiakom na toaletný papier a WC kefou, čierna matná 733214
Výrobca:
SKU:
8003341112694
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. V našom obchode Kupelne-selemba.sk nájdete široký výber kúpeľňového tovaru a sanitárneho vybavenia. Ak hľadáte kvalitné sanitárne vybavenie, ste na správnom mieste. V našom obchode si môžete vybrať nové rohové vane, vodovodné batérie, umývadlá, závesné toalety a mnoho ďalšieho sanitárneho vybavenia. Na Kupelne-selemba.sk neustále pre vás aktualizujeme produkty a ceny.
Vyberajte z ponuky
32327
produktov
163
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Kupelne-selemba.sk