GROHE GROHE - ZedraTouch Elektronická drezová batéria s výsuvnou spŕškou

GROHE GROHE - ZedraTouch Elektronická drezová batéria s výsuvnou spŕškou, chróm 30219002

GROHE GROHE - ZedraTouch Elektronická drezová batéria s výsuvnou spŕškou, chróm 30219002 od veľkého a známeho výrobcu GROHE , momentálne si môžete kúpiť od tohto výrobcu za výhodnú cenu. Kúpte si tovar online a vyhnite sa zbytočným radom v obchodoch. GROHE GROHE - ZedraTouch Elektronická drezová batéria s výsuvnou spŕškou, chróm 30219002 - cena 609.05 €

609.05 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

Elektronická kuchynská páková batéria s tromi druhmi prúdu vody Prémiová batéria Zedra s kompaktnejšími rozmermi a lepšou funkčnou technologickú výbavou disponuje vyťahovacou sprškou s možnosťou prepínania sprchových prúdov. Vysoká výpust uľahčí plnenie veľkých hrncov, umývanie, oplachovanie a čistenie sa tak stáva komfortnejšie. Vďaka výkonným magnetom sa tiež sprchová hlavica po použití automaticky a plynule zasunie späť do svojej pôvodnej polohy. špecifikácie Touch - spustenie vody v nastavenej teplote pomocou dotyku kože napájanie lítiovou batériou 6, typ CR-P2 jednootvorová montáž výpust v tvare C pevne nastavený prietok automatické bezpečnostné vypínanie po 60 s (nastavené z výroby) vyťahovacie sprcha s tromi režimami prúdu laminárne prúd - stabilný, rovný prúd bez vzduchu sprchový prúd - výkonný prúd obohatený vzduchom GROHE BladeSpray intenzívny prúd s až o 70% nižšou spotrebou vody GROHE SilkMove keramická kartuša 35 mm GROHE EasyDock magnetický zasúvacie systém sprchovej hlavice funkcia stop - tlačidlo pre zastavenie prúdu vody automatické spätné prepínanie na perlátor variabilne nastaviteľný obmedzovač prietoku otočná výpust, rozsah otáčania 140 ° zaistené proti spätnému toku flexi pripojovacie hadičky GROHE Starlight povrch GROHE QuickFix Plus rychloupevňovací systém GROHE Zero vedenie vody vo vnútri - bez niklu a olova(GT) Ean: 4005176466540 od kvalitného výrobcu GROHE . Momentálne máme výpredaj tovaru od tohto výrobcu. Nie je dôvod váhať, pokiaľ je výrobok na sklade.

 

Názov:
GROHE GROHE - ZedraTouch Elektronická drezová batéria s výsuvnou spŕškou, chróm 30219002
Výrobca:
SKU:
4005176466540
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. V našom obchode Kupelne-selemba.sk nájdete široký výber kúpeľňového tovaru a sanitárneho vybavenia. Ak hľadáte kvalitné sanitárne vybavenie, ste na správnom mieste. V našom obchode si môžete vybrať nové rohové vane, vodovodné batérie, umývadlá, závesné toalety a mnoho ďalšieho sanitárneho vybavenia. Na Kupelne-selemba.sk neustále pre vás aktualizujeme produkty a ceny.
Vyberajte z ponuky
32327
produktov
163
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Kupelne-selemba.sk