GROHE - Solido Set predstenovej inštalácie

GROHE - Solido Set predstenovej inštalácie, klozetu a dosky softclose, tlačidlo Skate Cosmopolitan, chróm 39468000

GROHE - Solido Set predstenovej inštalácie, klozetu a dosky softclose, tlačidlo Skate Cosmopolitan, chróm 39468000 od známeho popredného výrobcu GROHE je dostupný teraz naozaj lacno. Naším cieľom je vaša spokojnosť. GROHE - Solido Set predstenovej inštalácie, klozetu a dosky softclose, tlačidlo Skate Cosmopolitan, chróm 39468000 výhodne ted u nás za 398.66 €

398.66 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

Kompletný inštalačný set pre závesné WC obsahuje predstenový inštalačný modul so splachovacou nádržou 6-9 l nástennú prípojku a súpravu na tlmenie hluku keramický závesný klozet vrátane sedátka softclose 2-činné ovládacie tlačidlo Skate Cosmopolitan súprava na vhadzovanie WC tabliet PVD odpadová rúrka Predstenový inštalačný modul pre závesné WC sa s plachovacou nádržou GD 2 stavebná výška 1,13 m pre predstenovú montáž alebo montáž do ľahkej priečky samonosný oceľový rám, práškové lakovanie pevné objektové prípojky pre obloženie sadrokartónom, kompletne predmontované rýchle nastavenie, uzamykateľné upevňovací materiál 2 úchyty pre WC upevnenie keramiky rozteč skrutiek 180/230 mm PP odpadové koleno Ø 90 mm hĺbkovo nastaviteľné redukcia Ø 90/110 mm prívodná a odpadová súprava splachovacia nádrž 6 - 9 l nastavené z výroby na 3 l - 6 l pneumatický odtokový ventil ponúka 3 režimy chodu: 2-činné splachovanie alebo štart/stop alebo jedno splachovanie prívod vody zľava / sprava alebo zozadu skupina armatúr I - nízka hlučnosť izolované od kondenzujúcej vody prípojka vody DN 15 s integrovaným rohovým ventilom a skrutkovým spojom bez použitia náradia pre inštaláciu nie je potrebné náradie kontrolné hriadele vrátane ochrany počas fázy výstavby pre vertikálne alebo horizontálne použitie doplnky pre stenové inštalácie Závesné WC Serel objem spláchnutia 3/6 l glazovaná hladká keramika farba: alpská biela WC sedátko Serel s poklopom a funkciou softclose materiál: duroplast farba: alpská biela odnímateľné Ovládacie tlačidlo Scate Cosmopolitan pre 2-činné splachovanie alebo funkciu štart/stop pre pneumatický odtokový ventil AV1 vertikálna montáž rozmer: 156 x 197 mm vyrobené z ABS GROHE EcoJoy technológia pre nízku spotrebu vody a perfektný prietok GROHE StarLight chrómový povrch GROHE Fresh prestavbový set rámček s funkciou otvárania s nádobkou na umiestnenie tabliet iba pre bezchlórové tablety(GT) Ean: 4005176433917 od dodávateľa s dobrou povesťou GROHE , produkt máme práve teraz v obmedzenom množstve, neváhajte s nákupom. Určite budete spokojní s kúpou tohto výrobku.

 

Názov:
GROHE - Solido Set predstenovej inštalácie, klozetu a dosky softclose, tlačidlo Skate Cosmopolitan, chróm 39468000
Výrobca:
SKU:
4005176433917
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. V našom obchode Kupelne-selemba.sk nájdete široký výber kúpeľňového tovaru a sanitárneho vybavenia. Ak hľadáte kvalitné sanitárne vybavenie, ste na správnom mieste. V našom obchode si môžete vybrať nové rohové vane, vodovodné batérie, umývadlá, závesné toalety a mnoho ďalšieho sanitárneho vybavenia. Na Kupelne-selemba.sk neustále pre vás aktualizujeme produkty a ceny.
Vyberajte z ponuky
32327
produktov
163
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Kupelne-selemba.sk