POLYSAN - AURA sprchová vanička z liateho mramoru

POLYSAN - AURA sprchová vanička z liateho mramoru, štvorec 100x100cm, biela 60511

POLYSAN - AURA sprchová vanička z liateho mramoru, štvorec 100x100cm, biela 60511 od známeho dodávateľa POLYSAN , produkt máme práve teraz v obmedzenom množstve, neváhajte s nákupom. Nákup online vám ušetrí nielen čas, ale aj peniaze. POLYSAN - AURA sprchová vanička z liateho mramoru, štvorec 100x100cm, biela 60511 v akcii za 268 €

268 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

Sprchové vaničky v klasickom štýle Sprchová vanička, hladké dno Príplatok za farebné prevedenie podľa vzorkovníka RAL lesk: 30% (Farebné prevedenie RAL mat nie je možné.) Podľa typu inštalácie možno dokúpiť výškovo nastaviteľné nožičky Na sprchovú vaničku POLYSAN vyrobenú z liateho mramoru poskytujeme záruku 2 roky. Podmienkou záruky je správne usadenie podľa návodu. V prípade obmurovanie alebo použitie obkladového panelu musí byť vanička podopretá originálnymi nožičkami POLYSAN podľa typu vaničky. Sprchové vaničky KLASIK z liateho mramoru Liaty mramor Micador je nadčasový materiál s dlhou životnosťou a vysokou odolnosťou. Sprchové vaničky z tohto materiálu sa vyznačujú dokonale hladkým a rovným povrchom s jednoduchou údržbou. Ich hlavná prednosť je vysoká pevnosť a stabilita spolu s nulovým prehnutím. Ostré vonkajšie hrany vaničiek spĺňajú nároky na vzhľad modernej kúpeľne a zároveň umožňujú bezškárové prisadené k stene. Sprchové vaničky možné nainštalovať bezbariérovo do podlahy alebo postaviť na nožičky a klasicky obmurovať, prípadne osadiť obkladovým panelom. Priemer odpadu vaničiek je 90 mm. Štandardná farba vaničiek je biela. Ean: 8590729001829 od spoločnosti s dlhoročnou tradíciou POLYSAN - produkt u nás môžete získať práve teraz za skvelú cenu. Vyberte si zo širokej ponuky tovaru za nízke ceny.

 

Názov:
POLYSAN - AURA sprchová vanička z liateho mramoru, štvorec 100x100cm, biela 60511
Výrobca:
SKU:
8590729001829
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. V našom obchode Kupelne-selemba.sk nájdete široký výber kúpeľňového tovaru a sanitárneho vybavenia. Ak hľadáte kvalitné sanitárne vybavenie, ste na správnom mieste. V našom obchode si môžete vybrať nové rohové vane, vodovodné batérie, umývadlá, závesné toalety a mnoho ďalšieho sanitárneho vybavenia. Na Kupelne-selemba.sk neustále pre vás aktualizujeme produkty a ceny.
Vyberajte z ponuky
32327
produktov
163
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Kupelne-selemba.sk