POLYSAN - SELMA hlboká sprchová vanička štvrťkruhová 90x90x30cm

POLYSAN - SELMA hlboká sprchová vanička štvrťkruhová 90x90x30cm, R550, biela 28611

POLYSAN - SELMA hlboká sprchová vanička štvrťkruhová 90x90x30cm, R550, biela 28611 od výrobcu s dlhou tradíciou POLYSAN . Túto položku môžete získať práve teraz za skvelú cenu. Nakúpte u nás rýchlo a bezpečne. POLYSAN - SELMA hlboká sprchová vanička štvrťkruhová 90x90x30cm, R550, biela 28611 práve teraz za bezkonkurenčnú cenu 199.2 €

199.2 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

Liaty akrylát spevnený sklolaminátomSprchovú vaničku českého výrobcu POLYSAN môžeme považovať vďaka svojim rozmerom ako za plytkú vaňu, tak aj hlbokú vaničku väčších rozmerov. Hodí sa pre rekonštrukcie kúpeľní v panelových domoch, kde malé rozmery nedovoľujú použiť vaňu bežnej veľkosti. Vanička je vybavená prepadovým otvorom, preto odporúčame použiť vaňovú odtokovú súpravu. Vaničku možno klasicky podmurovať alebo použiť obkladové panely. V prípade podmurovanie odporúčame k vaničke zakúpiť nohy (podstavec) V prípade inštalácie s obkladovým panelom doporučujeme k vaničke zakúpiť nosnú konštrukciu Podmienkou záruky na produkt je použitie odporúčaného typu podstavca / nosnej konštrukcieAkrylátové sprchové vaničky Polysan predstavujú najvyššiu kvalitu v danom segmente. Sú vyrábané z liateho akrylátu spevneného sklolaminátom. Dno vaničky je vystužené DTD doskou. Akrylát má veľmi hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia, veľmi dobre tlmí hluk dopadajúce vody a je stálofarebný. O robustnej konštrukcii vypovedá hmotnosť vaničky. Odpadové sifón nie je súčasťou vaničky. predĺžená záruka Na sprchovej vaničky POLYSAN vyrobené z akrylátu poskytujeme záruku 10 rokov. Podmienkou záruky je správna inštalácia podľa návodu, vrátane použitia originálnych podstavcov POLYSAN podľa typu hlbokej vaničky. Odporúčaný typ podstavca je vždy uvedený u každej hlbokej vaničky. Ean: 8590729052760 od tohto výrobcu POLYSAN - produkt u nás môžete získať práve teraz za skvelú cenu. Kvalita zahŕňa celkovú trvanlivosť a spoľahlivosť tohto výrobku.

 

Názov:
POLYSAN - SELMA hlboká sprchová vanička štvrťkruhová 90x90x30cm, R550, biela 28611
Výrobca:
SKU:
8590729052760
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. V našom obchode Kupelne-selemba.sk nájdete široký výber kúpeľňového tovaru a sanitárneho vybavenia. Ak hľadáte kvalitné sanitárne vybavenie, ste na správnom mieste. V našom obchode si môžete vybrať nové rohové vane, vodovodné batérie, umývadlá, závesné toalety a mnoho ďalšieho sanitárneho vybavenia. Na Kupelne-selemba.sk neustále pre vás aktualizujeme produkty a ceny.
Vyberajte z ponuky
33773
produktov
160
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Kupelne-selemba.sk