REA/S - Sprchový kút s posuvnými dverami Rapid Slide 150 a pevnou stenou 100 RAP-SL / 150100

REA/S - Sprchový kút s posuvnými dverami Rapid Slide 150 a pevnou stenou 100 KPL-09870

REA/S - Sprchový kút s posuvnými dverami Rapid Slide 150 a pevnou stenou 100 KPL-09870 od známeho dodávateľa REA/S je momentálne v predaji. Nájdite si najžiadanejší tovar najvyššej kvality na našom e-shope. REA/S - Sprchový kút s posuvnými dverami Rapid Slide 150 a pevnou stenou 100 KPL-09870 výhodne ted u nás za 403 €

403 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

Rohová sprchová kabína Rapid Slide Predstavujeme vám mimoriadne krásnu a funkčné kabínu Rapid Slide. Dvere a stena sú vyrobené z vysoko kvalitného tvrdeného skla s hrúbkou 6 mm. Majú ochrannú vrstvu Easy Clean, ktorá uľahčuje udržiavanie čisté kabíny. Vďaka špeciálnej fáze výroby sú odolné a ľahko sa čistí. Model Rapid Slide má efektívny posuvný systém, ktorý umožňuje jednoduché otváranie a zatváranie dverí. Dvere majú jedny horné kolieska. Posuvný systém bol navrhnutý tak, aby fungoval vždy dokonale a hladko. Vďaka mimoriadne premysleným riešením zaisťujú tesnenie použitá vo dverách výbornú tesnosť a spoľahlivosť počas používania. Kabína Rapid Slide je k dispozícii v 21 variantoch, takže si každý môže vybrať správnu veľkosť pre svoj dizajn kúpeľne. Pred nákupom by ste mali starostlivo zmerať šírku a výšku výklenku. Dobre zvolená kabína vytvorí dokonalý vzhľad kúpeľne a poskytne tú správnu dávku súkromia. Kabína je prispôsobená na montáž na podlahu s lineárnym odtokom a na vaničku. technické parametre Typ sprchovacieho kúta: rohový Spôsob otvárania: posuvné výška 1950 Typ skla: Bezpečnostné tvrdené sklo Hrúbka skla: 6 mm Farba skla: Transparent - priehľadný Profil Šírka: 25 mm Farba profilu: čierna variant: Univerzálny L / P(GT) Ean: 8596462516064 od známej značky REA/S , produkt máme práve teraz v obmedzenom množstve, neváhajte s nákupom. Vybrali sme špičkovú kvalitu za skvelú cenu.

 

Názov:
REA/S - Sprchový kút s posuvnými dverami Rapid Slide 150 a pevnou stenou 100 KPL-09870
Výrobca:
SKU:
793147
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. V našom obchode Kupelne-selemba.sk nájdete široký výber kúpeľňového tovaru a sanitárneho vybavenia. Ak hľadáte kvalitné sanitárne vybavenie, ste na správnom mieste. V našom obchode si môžete vybrať nové rohové vane, vodovodné batérie, umývadlá, závesné toalety a mnoho ďalšieho sanitárneho vybavenia. Na Kupelne-selemba.sk neustále pre vás aktualizujeme produkty a ceny.
Vyberajte z ponuky
32327
produktov
163
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Kupelne-selemba.sk