SAPHO - Kúpeľňový set MITRA 120

SAPHO - Kúpeľňový set MITRA 120, dvojumývadlo, bordo KSET-007

SAPHO - Kúpeľňový set MITRA 120, dvojumývadlo, bordo KSET-007 od známej značky SAPHO je u nás teraz k dispozícii za bezkonkurenčnú cenu. V eshope dostanete naozaj kvalitu za rozumné peniaze. SAPHO - Kúpeľňový set MITRA 120, dvojumývadlo, bordo KSET-007 - tovar máme ted u nás za 1048.78 €

1048.78 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

Prepracovaný korpus v duchu najmodernejších trendovKúpeľňový set MITRA 120, farba: bordo Zostava obsahuje: MITRA skrinka pod dvojumývadlo - 119,6x55x45,2 cm (ŠxVxH) SLIM nábytkové dvojumývadlo - 120x46 cm (ŠxH) 2x MITRA zrkadlo v ráme - 72x52x4 cm (ŠxVxH) Popis jednotlivých komponentov: Závesná skrinka pod dvojumývadlo 4x zásuvka, s mechanizmom automatického dovretia Chrómové úchytky MT001 SLIM nábytkové dvojumývadlo 2 otvorové, s prepadom Odkladacie plochy po stranách Materiál: keramika MITRA zrkadlo v ráme Na zavesenie otočné o 90° Materiál rámu: MDF/lamino K zostave odporúčame (nájdete v Príslušenstve): DIMY umývadlová batéria, bez výpustu Inštalačné príslušenstvo (rohový ventil, sifón s výpustou) BELLA držiak uterákov na bok skrinky FELINA LED svietidlo JUSTY kúpeľňové doplnky MITRA vysoká skrinka Nábytok je dodávaný v zmontovanom stave, pripravený na okamžitú inštaláciu. Nábytok inštalujte na rovnú stenu. Pri skrútení korpusu skrinky môže dôjsť k poruche funkcie dovieracích mechanizmov. Nevystavujte nábytok trvalej vlhkosti a styku s vodou. Po použití kúpeľňu riadne odvetrajte. Proti prípadnému zatekaniu do skrinky použite silikónový tmel. Pre skrinku MITRA sú typické minimalistické úchytky vo zvislom frézovaní čela korpusu. Skrinka disponuje aj veľkou úložnou kapacitou. V rovnakom prevedení sú aj zrkadlá MITRA, ktoré sú v tomto sete určené na zavesenie na výšku. Dvojumývadlo SLIM skvele dopĺňa zostavu a určite oceníte aj odkladacie plochy po stranách. Komplet MITRA 120 je chic, vhodný do modernej kúpeľne.Pre sériu MITRA sú typické minimalistické úchytky vo zvislom frézovanie čela korpusu. Ponúka umývadlové skrinky, vysoké skrinky i zrkadla. Zrkadlá sa dajú zavesiť ako na šírku, tak aj na výšku. Umývadlové skrinky zaujmú veľkou úložnou kapacitou a možnosťou výberu 2 alebo 3 zásuviek. K umývadlovým skrinkám ponúkame umývadla o šírkach od 60 do 151 cm, ktoré menia celkové vyznenie nábytku.Mechanizmus spomaľovacích pántov Pomalé zatváranie zásuvky Ean: 8590913902420 od výrobcu SAPHO je u nás k dispozícii za skvelú cenu. Máte radi rôzne zľavové akcie? Pre stálych zákazníkov máme vernostný program.

 

Názov:
SAPHO - Kúpeľňový set MITRA 120, dvojumývadlo, bordo KSET-007
Výrobca:
SKU:
8590913902420
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. V našom obchode Kupelne-selemba.sk nájdete široký výber kúpeľňového tovaru a sanitárneho vybavenia. Ak hľadáte kvalitné sanitárne vybavenie, ste na správnom mieste. V našom obchode si môžete vybrať nové rohové vane, vodovodné batérie, umývadlá, závesné toalety a mnoho ďalšieho sanitárneho vybavenia. Na Kupelne-selemba.sk neustále pre vás aktualizujeme produkty a ceny.
Vyberajte z ponuky
32327
produktov
163
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Kupelne-selemba.sk