ISVEA - SOLUZIONE závesná WC misa s bidet. spŕškou

ISVEA - SOLUZIONE závesná WC misa s bidet. spŕškou, 35x50,5cm, biela 10SZ02002 DL

ISVEA - SOLUZIONE závesná WC misa s bidet. spŕškou, 35x50,5cm, biela 10SZ02002 DL od značky ISVEA . Produkt u nás môžete získať za skvelú cenu. Získajte tento produkt bezpečne online v našom e-shope. ISVEA - SOLUZIONE závesná WC misa s bidet. spŕškou, 35x50,5cm, biela 10SZ02002 DL na našich stránkach za 79 €

79 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

CleanWash bidetová sprška integrovaná do WC misy Technológia CleanWash (integrovaná hygiena) zaisťuje pohodlné používanie vďaka bidetovej tryske integrovanej do WC misy. Integrovaný systém bidetových trysiek zvyšuje komfort hygieny pri používaní WC. Ovládacia batéria (umožňuje voľbu teploty vody) alebo ventil (len studená voda) sa podľa typu bidetovej spršky umiestňuje na stenu alebo je k dispozícii inštalovaný priamo na WC mise. 10SZ02002 DL = 10SK02002 DLVonkajšia inštalácia: Napojenie bidetovej trysky na studenú vodu pomocou samostatného podomietkového ventilu, ktorý je pripojený k boku keramiky flexi hadičkou. Možnosť pripojenia je z oboch strán keramiky. Ventilom sa ovláda a reguluje tlak vody v tryske. Napojenie bidetovej spŕšky na teplú a studenú vodu je možné vykonať pomocou podomietkovej batérie a vyústenia, ktoré sa umiestnia do blízkosti toalety. Podomietkové vyústenie a spŕška sa prepojí flexi hadičkou a pomocou batérie sa ovláda a reguluje teplota a tlak vody v bidetovej sprške. Podomietková inštalácia: Napojenie bidetovej trysky na studenú vodu pomocou samostatného ventilu, ktorý je pripojený pod omietkou cez konštrukciu k tryske. Na zakrytie pripojovacích otvorov na boku keramiky sa použijú záslepky, ktoré sú súčasťou balenia. Napojenie bidetovej spŕšky na teplú a studenú vodu je možné vykonať pomocou podomietkovej batérie, ktorá je opäť pripojená pod omietkou cez konštrukciu k tryske. Na zakrytie pripojovacích otvorov na boku keramiky sa použijú záslepky, ktoré sú súčasťou balenia. Bidetová spŕška je plastová a má nastaviteľnú trysku. Sedátko nie je súčasťou WC. Ean: 8590913913754 od nášho popredného výrobcu ISVEA je u nás momentálne k dispozícii za skvelú cenu. Nakupujte kvalitné výrobky online za dobré ceny.

 

Názov:
ISVEA - SOLUZIONE závesná WC misa s bidet. spŕškou, 35x50,5cm, biela 10SZ02002 DL
Výrobca:
SKU:
8590913913754
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. V našom obchode Kupelne-selemba.sk nájdete široký výber kúpeľňového tovaru a sanitárneho vybavenia. Ak hľadáte kvalitné sanitárne vybavenie, ste na správnom mieste. V našom obchode si môžete vybrať nové rohové vane, vodovodné batérie, umývadlá, závesné toalety a mnoho ďalšieho sanitárneho vybavenia. Na Kupelne-selemba.sk neustále pre vás aktualizujeme produkty a ceny.
Vyberajte z ponuky
32327
produktov
163
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Kupelne-selemba.sk