DEANTE - Easy-Clean chróm

DEANTE - Easy-Clean chróm, biela Odpadová sada do vane, plnenie - čistené zhora NHC_040B

DEANTE - Easy-Clean chróm, biela Odpadová sada do vane, plnenie - čistené zhora NHC_040B od značky s tradíciou a dobrou povesťou DEANTE je dostupný teraz u nás za skvelú cenu. Vyberte si zo širokej ponuky tovaru za nízke ceny. DEANTE - Easy-Clean chróm, biela Odpadová sada do vane, plnenie - čistené zhora NHC_040B za bezkonkurenčné cenu 161.9 €

161.9 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

Vaňový sifón je navrhnutý tak, aby chránil potrubie pred upchatím a blokoval uvoľňovanie nepríjemných pachov. Sifón Deante je tiež vybavený estetickou klik-clack zátkou, ktorá sa ľahko ovláda dotykom ruky. Sifón má v sade prepad, ale nejedná sa o bežnú súčasť. Má dômyselnú funkciu naliať vodu do vane. Výberom tohto modelu získate 2 v 1, pretože už nepotrebujete samostatnú vaňovú batériu. Inovatívne čistenie zhora nadol je tak jednoduché, že sa zaobídete bez inštalatéra. Stačí vybrať prvok s odtokom, opláchnuť pod tečúcou vodou a vrátiť na miesto. Pripravené! Súčasťou je funkčná click-clack zátka Iba tie najlepšie materiály, ktorých kvalita je potvrdená laboratórnymi testami Ponuka zahŕňa špeciálny bezpečný prostriedok na čistené povrchy(GT) Ean: 5908212071793 od tohto popredného výrobcu DEANTE , znie to neuveriteľne, ale produkt od nás môžete kúpiť naozaj lacno. Vyberte si tovar priamo pre vás a podľa hodnoty nákupu dostanete ešte väčšiu zľavu.

 

Názov:
DEANTE - Easy-Clean chróm, biela Odpadová sada do vane, plnenie - čistené zhora NHC_040B
Výrobca:
SKU:
5908212071793
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. V našom obchode Kupelne-selemba.sk nájdete široký výber kúpeľňového tovaru a sanitárneho vybavenia. Ak hľadáte kvalitné sanitárne vybavenie, ste na správnom mieste. V našom obchode si môžete vybrať nové rohové vane, vodovodné batérie, umývadlá, závesné toalety a mnoho ďalšieho sanitárneho vybavenia. Na Kupelne-selemba.sk neustále pre vás aktualizujeme produkty a ceny.
Vyberajte z ponuky
32327
produktov
163
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Kupelne-selemba.sk