OMNIRES - WATERFALL dažďová sprcha

OMNIRES - WATERFALL dažďová sprcha, 49 x 21 cm chróm /CR/ WG510CR

OMNIRES - WATERFALL dažďová sprcha, 49 x 21 cm chróm /CR/ WG510CR od spoločnosti s vedúcim postavením na trhu OMNIRES . Tovar u nás môžete získať za skvelú cenu. Kúpte si tento produkt online a vyhnite sa zbytočným radom v obchodoch. OMNIRES - WATERFALL dažďová sprcha, 49 x 21 cm chróm /CR/ WG510CR za super cenu 624.9 €

624.9 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Hodnotenie

Dažďová sprcha OMNIRES WATERFALL je zárukou relaxácie v domácom wellness. Dva typy výstupu vody vám umožňujú zvoliť intenzitu zážitku z kúpania – jemný, mäkký prúd dažďa na relaxačné pocity a intenzívny kaskádový prúd na úplnú relaxáciu. Moderný, nadčasový design, jednoduché línie a jemné krivky dažďovej sprchy OMNIRES WATERFALL dokonale ladia s moderným aj klasickým interiérom. Najkvalitnejšie materiály zaručujú spoľahlivú funkčnosť produktu po roky. Mosadzná komora dažďovej sprchy je obložená silikónovým povlakom, ktorý zabraňuje stagnácii vody vo vnútri. Silikónové jazýčky umožňujú ľahké čistenie trysky od nečistôt a vápenných usadenín. Záložky sú spojené s plášťom, čo zaisťuje ich odolnosť proti mechanickému poškodeniu. vyrobené z mosadze s integrovaným ramenom rozmer: 48,5 x 20,4 cm, hrúbka: 3,6 cm vzdialenosť kaskádového vyústenia od steny: 16 cm 2-funkcia, typ prúdu: dážď, kaskáda dva vstupy zmiešanej vody: 1/2" na inštaláciu s ľubovoľnou podomietkovou sprchovou/vaňovou batériou (min. 2cestná) prietok: ~12 l/min. (dážď), ~15 l/min. (kaskáda)(GT) Ean: 5908223783616 od tejto značky OMNIRES je u nás teraz k dispozícii za bezkonkurenčnú cenu. Urobte si radosť nákupom online a nestojte v rade v obchode.

 

Názov:
OMNIRES - WATERFALL dažďová sprcha, 49 x 21 cm chróm /CR/ WG510CR
Výrobca:
Zaradenie:
SKU:
5908223783616
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. V našom obchode Kupelne-selemba.sk nájdete široký výber kúpeľňového tovaru a sanitárneho vybavenia. Ak hľadáte kvalitné sanitárne vybavenie, ste na správnom mieste. V našom obchode si môžete vybrať nové rohové vane, vodovodné batérie, umývadlá, závesné toalety a mnoho ďalšieho sanitárneho vybavenia. Na Kupelne-selemba.sk neustále pre vás aktualizujeme produkty a ceny.
Vyberajte z ponuky
32327
produktov
163
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Kupelne-selemba.sk